Rekisteröidy
Loading...

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Henkilötietolaki (523/1999)

10§ ja 24§ 

Meille Sportti Thurmannille yksityisyytesi suoja on tärkeä. Pyrimme sen vuoksi aina suojaamaan henkilötietosi mahdollisimman hyvin. Tässä esitetyssä tietosuojakäytännössä on kerrottu siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on.

Kun ostat tuotteita tai palveluja Sportti Thurmannita, käsittelemme henkilötietojasi ennen muuta oston toteuttamiseksi ja ostosopimukseen perustuvien velvoitteidemme täyttämiseksi.

Kuka vastaa henkilötiedoistasi?

Henkilötietojesi käsittelystä vastaa Sportti Thurman, jonka Y-tunnus on 1033404-7, kun käsittelemme tietojasi yhtiön omia tarkoituksia varten (rekisterinpitäjä).

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä Sportti Thurmanilla, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen info@sporttithurman.fi tai soittamalla meille numeroon 020 7790 135.

 

Verkko-ostokset

Oston toteuttaminen edellyttää, että käsittelemme tietoja sinusta. Jos et ilmoita tietojasi, emme pysty viemään ostosta loppuun. Meidän on käsiteltävä tietojasi myös lakisääteisten tai muiden vaatimusten, kuten kirjanpitolaissa määritettyjen tietojen säilyttämisvaatimusten, täyttämiseksi.

 

Tietojen käsittelyn tarkoitus:

-       Ostettujen tavaroiden toimitus tilaajalle ja kuljetuksen yhteydessä tietojen jakaminen valitun kuljetusyhtiön (Matkahuolto) kanssa.

-       Peruutuksien hallitseminen.

Käsiteltävät henkilötiedot:

-       Nimi

-       Matkapuhelinnumero

-       Yhteystiedot (postiosoite, sähköposti)

-       Tilaustiedot

-       Maksutiedot

Edellä mainittujen lisäksi myös maksupalveluntarjoaja Paytrail käsittelee henkilötietojasi maksusi suorittamiseksi. Paytrail käsittelee tietojasi itsenäisenä rekisterinpitäjänä.

Viestintä asiakkaan kanssa

Meidän on käsiteltävä tiettyjä tietoja asiakkaasta, jotta voimme viestiä hänen kanssaan. Jos et halua ilmoittaa meille pyydettyjä tietoja, emme voi käsitellä asiaasi ja vastata kysymyksiisi.

Asiakaspalvelutapausten hallitseminen

 Asiakaspalvelutapausten hallitseminen, kun vaihdamme tietoja asiakkaan kanssa sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai sosiaalisten kanavien välityksellä.

Käsiteltävät henkilötiedot:

-       Nimi

-       Sähköposti

-       Puhelinnumero

-       Esittämäsi kysymykset

Tietojen käsittelyn oikeusperusteena on Sportti Thurman oikeutettu etu auttaa asiakasta asiakaspalvelutapahtumassa.

 

Ketkä voivat käyttää henkilötietojasi?

Me Sportti Thurmanilla käsittelemme tietojasi. Vakuutamme, ettei henkilötietojasi koskaan myydä eteenpäin eikä jaeta muiden rekisterinpitäjien kanssa markkinointitarkoituksissa. Jaamme ainoastaan henkilötietosi maksupalvelutarjoajan kanssa ja kuljetusyhtiön. Tuotteiden toimittamiseksi postitoimipaikkaan ja mahdollisten palautusten hallitsemiseksi jaamme henkilötietosi kuljetusliikkeen (Matkahuolto) kanssa.

Google Analytics

Käytämme sivustolla Google Analytics -analytiikkaohjelmistoa. Kyseinen ohjelmisto tallentaa käyttäjien IP-osoitteet ja asettaa evästeitä, joiden avulla sivuston käyttöä on mahdollista analysoida.

Evästeiden avulla tallennetaan tietoja esimerkiksi käyttämästäsi selaimesta, käyttöjärjestelmästä, näyttötarkkuudesta ja maantieteellisestä sijainnista sekä kaikista toimistasi sivustollamme.

Emme seuraa emmekä voi seurata yksittäisen käyttäjän toimia IP-osoitteen tasolla, vaan kaikkia analytiikkatietoja käsitellään koostetasolla koskien joko kaikkia sivuston vierailijoita tai siitä luotuja osajoukkoja.

Jos et halua, että keräämme tätä analytiikkatietoa Jatkoajassa vierailujesi yhteydessä, voit estää analytiikkaevästeiden asettamisen asentamalla selaimeesi lisäosan. Lisäosa on saatavilla kaikille yleisimmille selaimille ja voit hakea sen täältä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

 

Mitä oikeuksia sinulla on vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn Sportti Thurmanilla?

Sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön alussa ilmoitettuja yhteystietoja käyttämällä.

Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa milloin tahansa antamasi suostumus osittain tai kokonaan.

Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, että Sportti Thurman käsittelee henkilötietojasi, sekä oikeus tietää henkilötietojesi käsittelytavat, kuten käsittelyn tarkoitukset ja käsiteltyjen henkilötietojen kategoriat. Sinulla on lisäksi oikeus saada kopio henkilötiedoista, joita käsittelemme sinusta. Saat pyytämäsi tiedot mahdollisimman pian ja viimeistään kuukauden kuluessa.

Sportti Thurman poistaa pyynnöstä henkilötietosi, sillä ehdolla, ettei ole velvollinen säilyttämään henkilötietojasi voimassa olevien lakien tai määräysten perusteella.

Siirretäänkö tietojasi EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle?

Sportti Thurman ei luovuta tietojasi EU- tai ETA-alueidein ulkopuolelle.

 Yhteystiedot

Käyttäjä voi milloin tahansa ottaa yhteyttä Sportti Thurmannin alla olevaa osoitetta käyttäen: 

Y-tunnus: 1033404-7

Postiosoite: Maantienpelto 1, 02650 Espoo

Puh: 020 7790 135

Sähköposti: info@sporttithurman.fi

www.sporttithurman.fi

Tietosuojavastaava

Yhteyshenkilö: Juhani Rapo

Sportti Thurman on vahvistanut tässä asiakirjassa esitetyn tietosuojakäytännön ja se tulee voimaan 25.5.2018.