Rekisteröidy
Loading...

Yrityksestä

Sportti Thurman – Tietoa meistä

Elokuussa 1991, Risto Teronen (nyk. Hallituksen puheenjohtaja) ja Jussi Rapo (toimitusjohtaja) perustivat jääurheilun vähittäiskaupan, Sportti Thurmanin.

Sportti Thurman on ollut ja on edelleen jääurheilun vähittäiskaupan edelläkävijä. Sportti Thurman avasi marraskuussa vuonna 2021 uuden liikkeen Espooseen yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa. Uusi liike suorituspaikalla sekä uusi konsepti tulevat olemaan ensimmäiset Suomessa jääurheilun vähittäiskaupassa, samalla käynnistämme uudentyyppisen verkkokaupan, joka toimii yhtenä tukijalkana vahvaa kasvua haettaessa. Liikkeen avajaisten yhteydessä katsottiin vahvasti eteenpäin, samalla kun yritys täytti 30- vuotta!

Toisena vahvana toiminnan tukijalkana on toiminut konsultointi. Olemme erikoistuneet Suomi-Kiina yhteistyö mahdollisuuksien toteuttamiseen erityisesti koulutuksen, infrastruktuurin ja teknologian alalla. Tämä johtuu erityisesti siitä, että toimitusjohtaja Jussi Rapo oli kansainvälisten toimintojen johtajana Jokerit Hockey Club Oy:ssä (2014-2019) – ja yhtenä konsultointi projektina oli käynnistää Jokerien Kiina operaatio (mm. verkkokauppa, sosiaalisen median toiminnot, yhteistyö projektit eri kiinalaisten talviurheilutoimijoiden kanssa). Tämä antoi mahdollisuuden luoda ja ylläpitää poikkeuksellista verkostoa Kiinassa kohti Pekingin Olympialaisia 2022, mutta ennen kaikkea kohti Olympialaisten jälkeistä aikaa. Teemme tiiviisti yhteistyötä mm.  eri yritysten, yhteisöiden, liittojen, sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa.

V. 2023 työllistämme kaksi vakituista työntekijää ja 4 osa-aikaista työntekijää.

 

Sportti Thurman valittiin Kauniaisten vuoden yrittäjäksi vuonna 2003.

Sportti Thurman valittiin Suomen vuoden Reebok- CCM jälleenmyyjäksi vuonna 2012.