Rekisteröidy
Loading...

Yrityksestä

Sportti Thurman – Tietoa meistä

Elokuussa 1991, Risto Teronen (nyk. Hallituksen puheenjohtaja) ja Jussi Rapo (toimitusjohtaja) perustivat jääurheilun vähittäiskaupan, Sportti Thurmanin.

Sportti Thurman on ollut ja on edelleen jääurheilun vähittäiskaupan edelläkävijä. Sportti Thurman avasi marraskuussa vuonna 2021 uuden liikkeen Espooseen yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa. Uusi liike suorituspaikalla sekä uusi konsepti tulevat olemaan ensimmäiset Suomessa jääurheilun vähittäiskaupassa, samalla käynnistämme uudentyyppisen verkkokaupan, joka toimii yhtenä tukijalkana vahvaa kasvua haettaessa. Liikkeen avajaisten yhteydessä katsottiin vahvasti eteenpäin, samalla kun yritys täytti 30- vuotta!

Sportti Thurman jatkaa kasvuaan Jääurheilun erikoisliikkeenä! Perusta, jolle olemme tekemisemme rakentaneet - palvelu ja osaaminen - on nostanut liikkeemme tunnettavuutta koko Suomessa uuden hienon liikkeemme myötä. Oikea tuote oikealle käyttäjälle toimii myös jatkossa tekemisemme perustana. Me olemme täällä asiakkaita varten ja rakennamme valikkomme myös jatkossa asiakkaiden toiveiden ja Sportti Thurmanin suositusten mukaan.

Thurman palvelee - Tervetuloa myös jatkossa!

 

V. 2023 työllistämme kaksi vakituista työntekijää ja 4 osa-aikaista työntekijää.

 

Sportti Thurman valittiin Kauniaisten vuoden yrittäjäksi vuonna 2003.

Sportti Thurman valittiin Suomen vuoden Reebok- CCM jälleenmyyjäksi vuonna 2012.