Rekisteröidy
Loading...

Tiedote 18.3.2020

Hei!

Asiat tärkeysjärjestykseen. Seurataan ohjeita - näin meille nyt informoidaan valtion taholta. Tämä nopea muutos on pysäyttänyt meidät kaikki. Koulut ja urheilupaikat kiinni, sairasta kotona, yli 70-vuotiaat omaehtoiseen eristykseen, lähes kaikki tapahtumat peruttu, matkustamista rajoitetaan… Vain osan mainitakseni. Harva meistä oli kuullut valmiuslaista ennen tätä viikkoa. Tässä on paljon sulateltavaa meille kaikille.

Samalla kaikki yritykset, ihan kaiken kokoiset, miettivät miten tästä selvitään taloudellisesti. Sen lisäksi että pitää ottaa huomioon henkilökunta ja oma toimeentulo, on myös kaikkien oma jaksaminen taatusti koetuksella. Huoli on suuri kaikilta osin isossa kuvassa. Tuen kaikilta osin mediassa nyt vahvasti esiintyvää teemaa: "Support Your Local Business", mutta haluan myös valaa uskoa paremmasta huomisesta. "Things could be worse!" - nämä lauseet korostavat vahvaa yhdessä selviytymisen tahtoa - varsinkin yrittäjän näkökulmasta.

Me täällä Sportti Thurmannilla ymmärrämme, että nyt asiakkaittemme mielessä ei ole uudet jääkiekkomailat tai luistimet. Nyt on tärkeämpiä asioita ottaa huomioon. Meidän liike on nyt toistaiseksi kiinni, mutta verkkokauppa toimii normaalisti. Sosiaalisessa mediassa alkaa yhdessä tavarantoimittajiemme kanssa kampanjoita, jotka tukevat liikkumista ja omatoimista harjoittelua. Seuraa siis myös meidän FB:ta ja Instagramia ja yritä kanssamme kehittää ja ylläpitää taitojasi tämän poikkeuksellisen ajan, luovin keinoin.

Vuonna 2021 Sportti Thurman täyttää 30 vuotta. Teemme kaikkemme, että näin tulee tapahtumaan ja yritämme löytää keinoja, miten selviytyä yrityksemme yhden haasteellisimman ajan yli yhdessä henkilökunnan ja asiakkaittemme kanssa. Kun ajat ovat haasteellisia, asioilla on tapana parantua sopeutumalla tilanteeseen, olemalla kaikesta huolimatta positiivinen ja etsimällä uusia mahdollisuuksia - näin uskoo ainakin Sportti Thurmannin henkilökunta ja omistajat!


Voimia kaikille ja liikkukaa joka tapauksessa - vaikka yksin!


SPORTTI THURMAN
Jussi Rapo
toimitusjohtaja