Rekisteröidy
Loading...

Bauer

Bauer Supreme Mach Kyynärsuojat

139,00 €

Malli
Koko
Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Tuotteen tiedot

Kaudelle 23-24 uusi Bauer Supreme MACH -suojasarja on kehitetty pelaajille, jotka haluavat varusteidensa istuvan tiiviisti kehoon ja etsivät optimaalista liikkuvuutta. Bauer on tehnyt MACH-kyynärpääsuojukseen toimivia päivityksiä, jotka ovat ErgoDynamic-kyynärpääsuojus, CURV Composite -kyynärvarsi ja AMP-saranallinen hauisosa. 2-osainen kyynärpääsuojus, jossa AMP-saranallinen hauisosa.

Uusissa Supreme-kyynärpääsuojissa on anatominen istuvuus, joka tarjoaa lähellä kehoa olevan istuvuuden. Istuvuus tuntuu luonnolliselta ja edistää liikkuvuutta jäällä. MACH-kyynärpääsuojukset sisältävät huipputason ominaisuutena Active Motion Protection(AMP) -saranallisen hauisosan. ”Sarana” tarjoaa uskomattoman liikkuvuuden, joten kyynärpääsuojus tuntuu yhdeltä osalta käsivarttasi.

Suojauksessa Bauer käyttää CURV Composite -materiaalia kyynärvarren ja hauisosan suojana iskuja vastaan. Kyynärpääsuojus on valmistettu muotoillusta muovista ja siinä on ErgoDynamic-rakenne pitämään suojukset paikoillaan, joten olet suojattuna joka kerta jäällä ollessasi.

MACH-kyynärpääsuojukset sisältävät myös huipputason kiinnitysjärjestelmän. Tämä  kolmen hihnan järjestelmä sisältää Comfort Lock -hihnan/remmin keskellä varmistaen, että suojus pysyy tiukasti paikoillaan käsivarressasi pelin aikana, jotta sen suojaavat ja suorituskykyominaisuudet ovat maksimaaliset ja juuri siellä missä pitääkin.

Kyynärpääsuojusten sisällä Bauer käyttää Thermo Core Zero -vuorimateriaalia erinomaisen mukavuuden ja suojan tarjoamiseksi. Tämä vuori on käsitelty antimikrobisella ja hajua estävällä materiaalilla, jotta kyynärpääsuojukset pysyvät kevyinä pelien aikana ja kuivuvat nopeammin luisteluharjoitusten välissä. Tällä menetelmällä suoajt pysyvät myös raikkaana pidempään.

Uusia ja luotettuja teknologioita hyödyntäen Bauer Supreme MACH -kyynärpääsuojukset ovat erinomainen valinta pelaajalle, joka haluaa ammattilaistason suojaavuuden ja luistelee 4-5+ kertaa viikossa, tai kenelle tahansa pelaajalle riippumatta tasosta, joka haluaa parhaimman mallin Supreme-sarjasta.

Suositellut tuotteet

Bauer Vapor X5 Pro Maila Tuotekuva
  • Bauer Vapor X5 Pro Maila-thumbnail
Bauer
Bauer Vapor X5 Pro Maila
229,00 €
Bauer Supreme M3 Kyynärsuojat Tuotekuva
  • Bauer Supreme M3 Kyynärsuojat-thumbnail
Bauer
Bauer Supreme M3 Kyynärsuojat
64,00 €
Bauer Nexus Tracer Tuotekuva
  • Bauer Nexus Tracer-thumbnail
Bauer
Bauer Nexus Tracer
289,00 €

Myydyimmät tuotteet