Rekisteröidy
Loading...

Bauer

Bauer M5 Pro Hanskat

179,00 €

Malli
Koko
Väri
Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Tuotteen tiedot

Uutuus kaudelle 23-24. Uusittu Bauer Supreme -suojasarja. M5 Pro -hanskat ovat hanskamalliston kakkosmalli. Voidaan puhua ns. Semi-pro mallista, jotka tarjoavat korkean tason suojaa huippuluokan ominaisuuksilla edullisempaan hintaan kuin isoveljensä Bauer Supreme MACH -jääkiekkohanskat. Anatomisella istuvuudella varustetut M5 Pro -hanskat mahdollistavat luonnollisemman istuvuuden koko kädelle. Hanskan kuori on valmistettu Pro Lite Tex -materiaalista ja Poly Meshistä, jotka takaavat kestävyyden.

Uudesta Supreme-mallistosta löytyy kauttaaltaan Shot Boost -sormi, joka koostuu kolmesta osasta keski- ja nimettömässä sormessa, mahdollistaen suuremman energian siirron tältä alueelta. Se on suunniteltu optimoimaan mailan hallintaa lauottaessa. Päivitetty edellisestä mallista, 3S Pro, näissä hanskoissa on AMP Flex Cuff, joka mahdollistaa luonnollisemman liikkeen ranteen alueella lauottaessa.

Suojauksen osalta Bauer käyttää kahden tiheyden vaahtomuoveja sormissa ja selkäkädessä, joissa on PE-insertti, pitäen hanskat kevyinä. HD- ja PE-vaahtomuovit suojaavat sinua mailaniskuilta, kiekoilta ja muilta pelin iskuilta.

M5 Pro -hanskat sisältävät Bauerin ThermoMax+ -vuoren, jolla on antimikrobisia ominaisuuksia, tarjoten kosteutta siirtävää mukavuutta ja puhtaan, kuivan hanskan joka kerta kun astut jäälle. Ivory Pro -kämmenosa tarjoaa erinomaisen tuntuman, vankan kestävyyden ja joustavuusvyöhykkeet, jotka pitävät kätesi mukavina pelin aikana. M5 Pro -hanskojen junioriversioissa on tummanharmaa Connekt-kämmenosa, jossa on näyttävä päällystekuva.

Bauer Supreme M5 Pro -hanskat, joissa on runsaasti huippuluokan ominaisuuksia, ovat erinomainen valinta suorituskykyiselle pelaajalle, joka luistelee useamman kerran viikossa ja etsii mukavaa ja suojaavaa mallia erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Suositellut tuotteet

Bauer Supreme M5 Pro Luistin Tuotekuva
  • Bauer Supreme M5 Pro Luistin-thumbnail
Bauer
Bauer Supreme M5 Pro Luistin
599,00 €
Bauer Supreme M3 Kyynärsuojat Tuotekuva
  • Bauer Supreme M3 Kyynärsuojat-thumbnail
Bauer
Bauer Supreme M3 Kyynärsuojat
64,00 €
 Bauer Supreme Mach Kyynärsuojat Tuotekuva
  •  Bauer Supreme Mach Kyynärsuojat-thumbnail
Bauer
Bauer Supreme Mach Kyynärsuojat
139,00 €

Myydyimmät tuotteet