Rekisteröidy
Loading...

Bauer

Bauer Supreme Shadow Luistin

1 059,00 €

Malli
Koko
Lesti
Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Tuotteen tiedot

Bauerin Supreme perheen uusin luistin on täällä! 

Bauer Supreme Shadow -luistimet on varustettu uudella BAUER POWERFLY -terämuovilla, joka löytyy myös Bauer Vapor Hyperlite 2 -luistimista. Tämä terämuovi on saman korkuinen ja kokoinen kuin aiemmin käytetty TUUK Edge Holder, mutta siinä on jäykkä etuosa, joka parantaa energiansiirtoa jokaisella potkulla.

CARBON CONNECT -ulkopohja

Luistimen ulkopohja on nyt 40 % jäykempi kuin aiemmin, mikä takaa, että luistin pysyy pidempään kiertojäykkänä ja toimii juuri kuten pitääkin. Ulkopohja joustaa vain tarvittavista kohdista, reagoi herkemmin potkuihin ja siirtää energiaa tehokkaammin luisteluun.

ERGO CONNECT -kärkikuppi

Uusi saumaton kärkikuppi viimeistelee luistimen erinomaisen istuvuuden. Tämä kärkikuppi on hieman aiempaa matalampi ja alkaa aikaisemmin, yhdistyen saumattomasti luistimen kengän kanssa. Uudistettu muotoilu ja parannettu tuntemus kengän ja kärkikupin välillä luovat jäykemmän ja reagoivamman tuntuman. Tämä parantaa mukavuutta ja ketteryyttä jäällä, tarjoten paremman hallinnan ja tarkkuuden nopeissa liikkeissä ja suunnanmuutoksissa yhdessä POWERFLY-terämuovin kanssa.

Tule tutustumaan uusiin Bauer Supreme Shadow -luistimiin ja koe itse niiden tarjoama suorituskyky ja mukavuus!

Myydyimmät tuotteet