Rekisteröidy
Loading...

CCM

CCM AS-V Pro Säärisuojat

169,00 €

Malli
Koko
Määrä

Tuotetta ei varastossa

Tuotteen tiedot

 

CCM Tacks AS-V Pro Polvisuojat ovat Pro-tason kenttäpelaajan polvi- ja säärisuojat Tacks-sarjasta, joissa huippuluokan suojaavuus ja yksilöllisen istuvuuden mahdollistavat säädöt.

Anatomical Shield Design muotoilu antaa pelaajalle maksimaalisen suojan, uhraamatta yhtään liikkuvuudesta. Polvikupin JDP-muotoilu, sekä D30-älymateriaali hajauttaa iskun energian pois polvilumpiosta. Sääressä anatomisesti muotoiltu PE-suojaosa, jonka alaosassa D3O-materiaali suojaamassa nilkkaa laukauksilta ja muilta iskuilta. Säären täysin uusitun sisävuoren korkeutta voi  säätää, siten että suoja istuu täydellisesti jalkaa vasten riippumatta siitä pitääkö sitä luistimen läpän päällä tai alla.

Uusi muotoon valettu pohkeen suoja D3O-älymateriaalilla suojaa blokkaajaa kovimmiltakin laukauksilta ja osumilta. Pohkeen kaksiosainen kiinnitysremmi pitää suojan paikallaan ja sen pituus on yksilöllisesti säädettävissä. Polvitaipeessa pehmustettu Hyper X Lock Strap pitää suojan paikallaan ilman että se painaisi taivetta.

Suositellut tuotteet

CCM Tacks AS-V Pro Luistin Tuotekuva
  • CCM Tacks AS-V Pro Luistin-thumbnail
CCM
CCM Tacks AS-V Pro Luistin
849,00 €

Myydyimmät tuotteet