Rekisteröidy
Loading...

Bauer

Bauer Supreme M5 Pro Hartiasuoja

149,00 €

Malli
Koko
Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Tuotteen tiedot

Uusittu Supreme-suojasarja kaudelle 23-24. Uudet Bauer Supreme M5 Pro -hartiapanssarit on kehitetty pelaajille, jotka haluavat varusteiden istuvan tiiviisti kehoon ja haluavat optimaalista liikkuvuutta. Tämän mallin suuria päivityksiä ovat CURV Composite -materiaalin lisääminen rintalastaan ja Active Motion Protection -hauisosiin.

Lisääntyneen suojauksen saavuttamiseksi M5 Pro -hartiapanssareissa Bauer sisältää muotoillun Vent Armor -vaahtomuovin selkärankaan; täyskattavan muotoillun ”liivin”, jossa on laajennettu kylkien kääre; ja CURV Composite -materiaalin kelluvan rintalastan alhaisen profiilin suojauksen, joka suojaa sinua kiekoilta, mailaniskuilta sekä muilta mahdollisilta iskuilta.

Sisäpuolella on Thermo Max+ -vuori. Tämä teknologia on miellyttävä ihoa vasten ja siinä on kosteutta siirtäviä ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään panssarit kevyinä pelin aikana ja kuivumaan nopeasti luistelukertojen välillä.

Bauer Supreme M5 Pro -malli tarjoaa erinomaisen tasapainon suorituskyvyn ja hinnan välillä. Vaikka ne on suunniteltu suorituskykytasoisille pelaajille, jotka luistelevat 3-4 kertaa viikossa, kuka tahansa luistelija voi nauttia ja arvostaa näiden hartiapanssareiden huippuluokan ominaisuuksia.

Suositellut tuotteet

Bauer Supreme M5 Pro Kyynärsuojat Tuotekuva
  • Bauer Supreme M5 Pro Kyynärsuojat-thumbnail
Bauer
Bauer Supreme M5 Pro Kyynärsuojat
109,00 €
Bauer Hyperlite 2 Kypärä Tuotekuva
  • Bauer Hyperlite 2 Kypärä-thumbnail
Bauer
Bauer Hyperlite 2 Kypärä
299,00 €
Bauer Supreme Mach Säärisuojat Tuotekuva
  • Bauer Supreme Mach Säärisuojat-thumbnail
Bauer
Bauer Supreme Mach Säärisuojat
179,00 €

Myydyimmät tuotteet