Rekisteröidy
Loading...

Biosteel

BioSteel Whey Protein Isolate

84,90 €

BioSteel Sports WPI annoksessa on 23 grammaa proteiinia eikä se sisällä ylimääräisiä hiilihydraatteja. Tuote on makeutettu luonnollisesti Stevialla.

Biosteel
Määrä

Tuotetta ei varastossa

Tuotteen tiedot

Biosteelin Whey Protein Isolate (heraproteiini-isolaatti) on korkealaatuisinta saatavilla olevaa proteiinijauhetta.

HYÖDYT:

  • Yksi annos sisältää 23 grammaa proteiinia
  • Sertifioidusti vapaa kielletyistä aineista
  • Bio-Gest -yhdistelmä parantaa immuunijärjestelmän toimintaa, suoliston terveyttä ja varmistaa samalla optimaalisen proteiinin imeytymisen ja käytön.
  • Yksi annos sisältää 3 grammaa L-leusiinia
  • Sisältää laadukkaimmat ja parhaimmalla biosaatavuudella olevat ainesosat

MUUT HYÖDYT:

  • Sopii diabeetikoille
  • Gluteeniton

Biosteel Sports heraproteiini-isolaatti edistää lihasmassan kasvua ja ravitsee lihaksia korkealaatuisimmalla proteiinilla, jota on kaupallisesti saatavilla. Biosteelin WPI on vähiten denaturoitu heraproteiinin muoto, jota on saatavilla, ja sen luonnolliset proteiinirakenteet pysyvät ennallaan läpi tuotannon erityistä tuotantotapaa käyttäen. Biosteel Sports WPI:lla on korkein proteiinipitoisuus ja biologinen arvo kaikista markkinoilla saatavilla olevista proteiineista. Tuote on laktoositon ja se sisältää vain vähän rasvaa ja kolesterolia. Tuotteella on muihin markkinoilla oleviin proteiineihin verrattuna matalin allergeenisuus.

PALAUTUMISYHDISTELMÄ
Tuotteen palautumisyhdistelmä tarjoaa tehokkaan annoksen keskeisiä aminohappoja, joita keho tarvitsee suorituksen jälkeen. Biosteelin palautumisyhdistelmä on oma sekoitus korkealaatuisimpia aminohappoja, jotka on suunniteltu korjaamaan lihasvaurioita, parantamaan lihasmassan vahvuutta ja parantamaan immuunijärjestelmän toimintaa sekä vähentämään liikunnan aiheuttamaa rasitusta.

BIO-GEST (ruoansulatus- ja imeytymisyhdistelmä)
Bio-Gest järjestelmän ainesosien on todettu tukevan aineenvaihduntaa, olevan vahva antioksidantti ja ehkäisevän tulehduksia sekä ratkaisevasti lisäävän keskeisten ravintoaineiden imeytymistä ja hyödyntämistä lihasten palautumisprosessissa.

 

Myydyimmät tuotteet