Rekisteröidy
Loading...

Biosteel

BioSteel Advanced Recovery Formula

99,00 €

Biosteelin Advanced Recovery Formula vie harjoittelun jälkeisen ravitsemuksen uudelle tasolle!

Biosteel
Määrä

Tuotetta ei varastossa

Tuotteen tiedot

Biosteelin Advanced Recovery Formula vie harjoittelun jälkeisen ravitsemuksen uudelle tasolle. Tuotteessa olevien Bio-Pro ja Bio-Gen kolmivaihejärjestelmien ansiosta BioSteel Sports ARF tarjoaa tehokkaimman saatavilla olevan harjoittelun jälkeisen ravitsemuksen.

  • Sertifioidusti vapaa kielletyistä aineista
  • Yhdistelmä, jossa on korkein biosaatavuus harjoittelun jälkeiseen käyttöön (parhaiten imeytyvä harjoittelun jälkeinen yhdistelmä)
  • Sisältää Bio-Gen, Bio-Pro ja Bio-Gest kolmivaiheisen ravintoaineen kuljetusjärjestelmän
  • Bio-Gen lisää lihasten glykokeenin uudelleen syntetisointia ja nopeuttaa palautumista harjoitusten ja kilpailujen välillä.
  • Bio-Pro lisää lihasten proteiinisynteesiä sekä auttaa korjaamaan ja jälleenrakentamaan rasituksessa olleita lihaksia samalla kasvattaen lihasmassaa.
  • Bio-Gest takaa optimaalisen ruoansulatuksen ja ravintoaineiden imeytymisen sekä parantaa samalla immuunijärjestelmän toimintaa ja suoliston terveyttä.

BIO-GEN (Glykogeenin palautusjärjestelmä)

Biosteel Sports on suunnitellut uuden Bio-Gen yhdistelmän, joka on suunniteltu nopeaan lihasten glykogeenitason palauttamiseen raskaan harjoituksen jälkeen. Biosteelin ainutlaatuinen sekoitus nopeasti ja hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja niiden terveellisimmässä ja puhtaimmassa muodossa tarjoaa parhaan hyödyn terveydelle ja suorituskyvylle. Biosteel käyttää ainutlaatuista korkeimman laadun ja biosaatavuuden omaavaa hiilihydraattiyhdistelmää, joka on saatavilla. Tämän yhdistelmän ansiosta Bio-Gen pystyy aloittamaan lihasten korjauksen ja uudelleen rakennuksen heti intensiivisen harjoittelun jälkeen.

BIO-PRO (PROTEIINIYHDISTELMÄ)
Biosteel Sports:n proteiiniyhdistelmä hyödyntää kolmea ainutlaatuista proteiinia, joissa jokaisessa on toisistaan eroavat imeytymisnopeus ja aminohappoprofiili. Tämän yhdistelmän avulla lihakset saavat energiaa heti raskaan harjoittelun tai pelin jälkeen ja ravintoaineiden avulla lihasten kasvu ja korjaus voi jatkua koko palautumisjakson ajan.

PALAUTUMISYHDISTELMÄ
BioSteel Sports palautumisyhdistelmä tarjoaa tehokkaan annoksen tärkeimpiä aminohappoja, joita keho tarvitsee urheilusuorituksen jälkeen. BioSteelin oma yhdistelmä korkealaatuisimpia aminohappoja on suunniteltu korjaamaan lihasvaurioita, parantamaan lihaskasvua, parantamaan vastustuskykyä ja vähentämään harjoituksen aiheuttamaa kuormitusta.

 

Myydyimmät tuotteet