Rekisteröidy
Loading...

Bauer

Bauer Supreme M5 Pro Kyynärsuojat

109,00 €

Malli
Koko
Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Tuotteen tiedot

Kaudelle 23-24 uusittu Bauer Supreme suojasarja on kehitetty pelaajille, jotka haluavat varusteidensa istuvan tiiviisti kehoon ja etsivät optimaalista liikkuvuutta. Bauer on tehnyt M5 Pro -kyynärpääsuojiin muutamia suuria päivityksiä,  jotka, ovat CURV Composite -materiaalin käyttö ja ErgoDynamic -kyynärpääsuojus. 2-osainen kyynärsuojus. Aktiivitason valinta.

MACH-mallista peritty ja tänä vuonna kahdessa ylimmässä hintapistekategoriassa ( MACH ja M5 Pro) uusi ErgoDynamic -kyynärpääsuojus tarjoaa lisäsuojaa. Suojus on valmistettu muotoillusta muovista, kun taas sen EDL-rakenne pitää suojukset paikoillaan, joten olet suojattuna joka kerta jäällä ollessasi.

Kyynärvarteen lisätty CURV Composite -materiaali antaa täyden kattavuuden suojataksesi vaikutuksilta pelissä.

M5 Pro -kyynärpääsuojissa on Comfort Anchor Strap -ankkurihihna kiinnitysjärjestelmä. Tämä hihna tarjoaa laadukasta mukavuutta jäällä ollessasi ja pitää suojat paikoillaan estäen ylimääräisen liikkumisen, jotta suojausominaisuudet pysyvät oikealla paikallaan ja näin tarjoten parhaan mahdollisen suojan.

Kyynärpääsuojan sisäpuolella Bauer käyttää Thermo Max+ -vuorimateriaalia mukavuuden tarjoamiseksi. Tämä vuori auttaa myös pitämään kyynärpääsuojat kevyinä ja kuivina.

Supreme M5 Pro -kyynärpääsuojukset tarjoavat paljon suorituskykyä ja ominaisuuksia pitääksesi sinut mukavana ja suojattuna joka kerta, kun astut jäälle. Kaiken päälle vielä erittäin hyvään hintaan. Jos olet suorituskykytasoltasi aktiivisesti pelaava pelaaja, joka luistelee 3-4 kertaa viikossa, tai jos olet mikä tahansa pelaaja, joka haluaa päivittää kyynärpääsuojasi, M5 Pro -malli on erinomainen vaihtoehto.

Suositellut tuotteet

Warrior Alpha QX PRO Kyynärsuojat Tuotekuva
  • Warrior Alpha QX PRO Kyynärsuojat-thumbnail
Warrior
Warrior Alpha QX PRO Kyynärsuojat
89,00 €
Bauer Supreme M5 Pro Hartiasuoja Tuotekuva
  • Bauer Supreme M5 Pro Hartiasuoja-thumbnail
Bauer
Bauer Supreme M5 Pro Hartiasuoja
149,00 €
Bauer Re-Akt 100 Lasten Kypärä Tuotekuva
Bauer
Bauer Re-Akt 100 Lasten Kypärä
79,00 €

Myydyimmät tuotteet