Rekisteröidy
Loading...

Bauer

Bauer Supreme M3 Kyynärsuojat

69,00 €

Malli
Koko
Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Tuotteen tiedot

Kaudelle 23-24 uusittu Bauer Supreme -suojasarja on kehitetty pelaajille, jotka haluavat varusteiden istuvan tiiviisti kehoon ja etsivät optimaalista liikkuvuutta. Parannuksia, jotka Bauer on tehnyt kolmannen hintapisteen kyynärpääsuojalle, on kyynärvarren peitto suojaamaan iskuilta, kiekkoilta ja muilta pelin aikana tulevilta kontakteilta.

M3-malli sisältää osittain samoja ominaisuuksia korkeamman tason Bauer Supreme M5 Pro -kyynärsuojan kanssa. Mm. anatomisen muotoilun parempi istuvuus. Bauerin anatomisen rakenteen ansiosta pelaajat saavat luonnollisen ja lähellä kehoa olevan istuvuuden, joka edistää liikkuvuutta jokaisessa liikkeessä.

Syvällä istuva kyynärpääsuojus ja erillinen hauisosa mahdollistavat mukavuuden ja liikkuvuuden, joita pelaajat etsivät.

Supreme M3-kyynärpääsuojaan sisältyy ankkuriremmi ( Bauer Anchor Strap)  kiinnitysjärjestelmä. Tämä tarraremmi tarjoaa mukavuutta jäällä ollessasi ja pitää samalla kyynärsuojat paikallaan estäen ylimääräisen suojan liikkumisen ja pitäen suojausominaisuudet oikealla paikallaan, jotta pelaaja on suojattu jäällä ollessaan.

Supreme M3 -kyynärsuojassa Bauer käyttää Thermo Max -sisävuorta, jotta voitasiin pitää kyynärpääsuojukset kevyinä pelin aikana ja auttamaan niiden kuivumisessa harjoitusten välillä.

Jokainen pelaaja, riippumatta tasosta, voi päivittää huipputason varusteisiin, kuten MACH-kyynärpääsuojukset, jos etsit huipputason suojaa, mukavuutta ja liikkuvuutta. Mutta jos olet harrastaja ja harrastelija pelaaja tai aloittelija, joka etsii laadukasta vaihtoehtoa edullisempaan hintaan, Supreme M3 -kyynärpääsuojukset ovat erinomainen valinta.

Suositellut tuotteet

Bauer Vapor Hyperlite2 Luistin Tuotekuva
  • Bauer Vapor Hyperlite2 Luistin-thumbnail
  • Bauer Vapor Hyperlite2 Luistin-thumbnail
  • Bauer Vapor Hyperlite2 Luistin-thumbnail
Bauer
Bauer Vapor Hyperlite2 Luistin
1 049,00 €
Bauer Supreme S29 Hanskat Tuotekuva ALE
  • Bauer Supreme S29 Hanskat-thumbnail
Bauer
Bauer Supreme S29 Hanskat
59,00 €
89,00 €
Bauer Supreme M3 Hartiasuoja Tuotekuva
  • Bauer Supreme M3 Hartiasuoja-thumbnail
Bauer
Bauer Supreme M3 Hartiasuoja
99,00 €

Myydyimmät tuotteet