Rekisteröidy
Loading...

CCM

CCM AS-VI Pro Maila

159,00 €

Malli
Jäykkyys
Kätisyys
Lapamalli
Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Tuotteen tiedot

Kaudelle 22-23 CCM tuo jo legendaarisen suosituksi kasvaneeseen TACKS-sarjaan täysin uudenlaisen ykkösmallin uudella ulkonäöllä, grafiikalla ja viimeisillä teknologioilla höystettynä! Pelaajille jotka haluavat maksimoida laukauksen kovuuden ja tarkkuuden ilman, että he luopuvat erinomaisesta kiekkotuntumasta.

Mid-Kick point -mailan varren keskitaipuma luo helposti ”ladattavan”/joustavan” mailan, ja tämän avulla laukaukseen on vaivattomampaa saada maksimaalinen energia laukauksiin. TACKS AS-V PRO -mailassa on CCM Max Loading -teknologia, joka optimoi mailan mailan joustavan alueen entistä paremmin, samalla kun mailan nilkan rakenne maksimoi vakauden ja tuntuman. Nämä tuottavat maksimaalisen laukauksen lauoit sitten ranteita tai lämäreitä.  Erinomainen valinta paljon laukovalle pelaajalle.

Mailan varren rakenne on Nanolite Carbon Layering -teknologiaa yhdistettynä SIGMA STP Carbon -hiilikuituun. Rakenteen ja teknologian avulla on pyritty saamaan mailasta kevyempi, sekä samalla tuoda lisää kestävyyttä mailalle. SIGMA STP Carbon on uusi hiilikuitumateriaali, joka on kehittynyt aiemmista mailoista erityisesti kestävyyden ja suorituskyvyn osalta. Samalla kuitenkin tuoden mailalle keveyttä sekä entistä parempaa balanssia. Mailan ideana on tarjota erinomainen tuntuma olit sitten laukomassa, syöttämässä tai viemässä puolustajaa ”vipuun”.

Täysin uusi mailan varsimuoto on yhdistelmä perinteistä T-varsimuotoa yläkäden alueella ja tultaessa mailan keskikohdalle mailan varren muoto vaihtuu V-muodoksi, joka tuntuukin käteen pyöreämmältä ja tarjoten tukea alakädelle sekä nopeamman liikkumisen pehmeälle alakädelle kiekkoa käsiteltäessä. Uusi varsimuoto auttaa myös tuottamaan entistä enemmän energiaa suoraan laukauksiin tarkan insinöörityön ansiosta.

Mailan nilkan alueella löytyvä CCM Skeleton + -teknologia tekee mailasta tasapainoisen entistä paremmalla vakaudella, jotta sinä voit luottaa ja nojata mailaan entistä tiukemmin kun haluat antaa kiekolle kyytiä.

Mailan uusi ACUFEEL2  -lapa tuo lisää kestävyyttä Sigma STP -materiaalin ansiosta ja on tarpeeksi jäykkä tuottaakseen laukauksiin tarkkuutta ja kiekolle lavassa kontrollia, mutta samalla myös sopivan pehmeä, jotta kiekkotuntuma on erinomainen aivan kuten Taikuri-Datsyukilla aikoinaan, joka oli vankkumaton TACKS-sarjan käyttäjä viimeisinä NHL-vuosinaan. Toisin sanoen erinomainen kiekkotuntuma.

Suositellut tuotteet

Bauer Vapor X5 Pro Maila Tuotekuva
  • Bauer Vapor X5 Pro Maila-thumbnail
Bauer
Bauer Vapor X5 Pro Maila
229,00 €
CCM FT4 Pro Hanska Tuotekuva
  • CCM FT4 Pro Hanska-thumbnail
  • CCM FT4 Pro Hanska-thumbnail
  • CCM FT4 Pro Hanska-thumbnail
CCM
CCM FT4 Pro Hanska
139,00 €
CCM X30 Kaulasuoja Tuotekuva
  • CCM X30 Kaulasuoja-thumbnail
CCM
CCM X30 Kaulasuoja
29,00 €

Myydyimmät tuotteet